Frakt og levering

Vanligvis vil varene sendes fra oss innen to virkedager etter at ordren er mottatt, hvis ikke vil du motta en mail fra oss. Vi sender varene med sporbare pakker fra Posten Norge AS, og pakken er sporbar hele veien fra mittlillehjem og hjem til deg.

Normalt tar det en til tre virkedager fra ordren din blir pakket hos oss til den ankommer ditt postkontor/i din postkasse. I perioden 12.12 - 23.12 vil imidlertid sendetiden kunne øke med inntil to dager. Vi tar forbehold om evt. ytterligere forsinkelser.

Du kan velge mellom 4 leveringsalternativer på mittlillehjem.no

  • «Hente i butikk» Dette fraktalternativet er gratis og du kan da hente varen samme dag som du bestiller, i vår butikk på Grunerløkka innenfor våre åpningstider. Du mottar hentemelding så snart ordren er klar!
  • «Klimanøytral servicepakke» Pakken sendes til ditt lokale postkontor med leveringstid på 1-4 dager. Fraktpris kr. 99,-

Alle våre forsendelser blir sendt som sporingspakke fra Posten Norge AS og du vil straks pakken er sendt fra oss, motta en statusoppdatering på e-post, og her vil du finne pakkens sporingsnummer. Du kan da følge pakken din hele veien fra Mitt lille hjem og hjem til deg. Vi opplever at stort sett alle pakker kommer fram. Postens erfaring tilsier at i gjennomsnitt 1 av 800 pakker blir borte. Det er ikke mange, men det kan altså skje.

Du som kunde er selv ansvarlig for å legge inn riktig navn og adresseinformasjon på ordren din. For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på kroner 200 NOK inkl. mva. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur Mitt lille hjem, og de direkte kostnadene til plukking, pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.