Gratis frakt på ordrer over 1000,- (untatt møbler)

Helgebagen vår fra Dixie, Signe.

Publisert 21 Mar 2016

Jeg elsker SIGNE!

Signebagen som vi kaller den, er vår absolutte favoritt weekendbag. Den rommer alt du trenger for å reise bort en langhelg og er så praktisk designet. Den har tre ytterlommer utenpå bagen (2 på hver kortside,og en på hele den ene langsiden) med glidelås, som gjør det ekstremt enkelt å droppe å dra på en ekstra veske i tillegg. Inni bagen har du en praktisk lomme med glidelås, og ellers ett stort rom hvor du kan pakke med deg en god del før det sier stopp. Bagen har to korte reimer og en lang "cross over" som er perfekt når man skal gå fra a til b.

Sist jeg hadde min Signebag med på tur, fikk jeg så mange spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt den, og svaret var jo enkelt , "Mitt lille hjem" ! ;)

Se alle weekendbagene våre her >